Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin “Oazi që mund shkretinat… Kundraromani 3 “ të autorit Ton Zmali dhe me vetëpërcjellje ( Trinia e kundraromanit )

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin  “Oazi që mund shkretinat… Kundraromani 3 “  të autorit  Ton Zmali dhe me vetëpërcjellje  ( Trinia e kundraromanit ).   Autor: Ton Zmali Titulli i origjinalit: Oazi që mund shkretinat… Kundraromani 3 Korrektor: Roland Lushi … Continue reading