Publikohet libri: Libri “Thesari Kombëtar 4” / SH.SH.A.SH . Klementi

 

Foto 2

 

 

Publikohet libri: Libri “Thesari Kombëtar 4”

 

Të dashur anëtarë të Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (ShShAShS-së),

Të nderuar miqë të Shoqatës dhe fjalës së bukur shkruar të gjuhës shqipe dhe ju media, televizive, të shkruara dhe web-faqe,

Ju njoftoj se sot doli nga shtypi ”Thesari Kombëtar 4” të cilën e shtypi Shtypshkronja Printing Press, në Prishtinë.

Është një gëzim i të gjithë atyreve që i kontribuan këtij libri.

 

Foto 03

 

 

URIME TË GJITHËVE

 

Promovimi i librit do të bëhet si vijon:

 

23 korrik do të promovohet në fshatin Mazhiq, Mitrovicë, me fillim në ora 12:00

25 korrik në Bibliotekën Kombëtare Universitare në Prishtinë, me fillim në ora 12:00

30 korrik në Harilaq/Fushë Kosovë, me fillim në ora 12:00

1 gusht në Pejë, me fillim në ora 12:00

7 gusht në Dibër, me fillim në ora 17:00

 

Janë të mirëseardhur të gjithë të interesuarit e fjalës së shkruar shqipe.

Kontakti: +377 (0) 44-272339, (korrik-gusht 2015)

 

Ardhja e juaj na nderon.

Me konsideratë, për Ju,

 

Hysen Ibrahimi,

Kryetar i SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani”

Serbia i ka borxh Kosovës territore të shumta jashtë Kosovës- e jo të invadojë e të marrë asnjë pëllëmbë tjetër nga Republika e Kosovës. / Nga : Brahim (Ibish) AVDYLI

  Serbia i ka borxh Kosovës territore të shumta jashtë Kosovës- e jo të invadojë e të marrë asnjë pëllëmbë tjetër nga Republika e Kosovës.     Nga : Brahim (Ibish) AVDYLI   Duke u kthyer në Zvicër, ku jetoj, … Continue reading

Behar Arllati

  Behar Arllati      U lind më 11 Gusht, 1964 në Gjakovë. Rrjedh nga një familje ku arti është kultivuar brez pas brezi. Kreu studimet për muzikë në Fakultetin e Arteve në Prishtinë ndersa në vitin 2010 studimet Master … Continue reading

Anton Nikë Berisha, fitues i çmimit letrar “Beqir Musliu” për vitin 2015.

Anton Nikë Berisha, fitues i çmimit letrar “Beqir Musliu” për vitin 2015. http://botapress.info/anton-nike-berisha-fitues-i-cmimit-letrar-beqir-musliu-per-vitin-2015/   Juria profesionale, në përbërje: dr. Nehas Sopaj , studiues, dr Sabile Keçmezi Basha, poete dhe Ramadan Musliu, kritik letrar, e emëruar prej kryetarit të komunës së … Continue reading