Zamira Agalliu ( Hysenaj)

 

Zamira agalliu

Zamira Agalliu ( Hysenaj)

 

 

 

”Poezi o penë  e shpirtit ,

 gjakun rrjedh n’kaligrafi,

 kur dhimbja shpërthen talentin ,

 më shtyn dorën për tek ti”

 

 

Zamira Agalliu ( Hysenaj) ka  lindur dhe banon në qytetin e  Vlorës. Pas mbarimit të studimeve të shkollës së Mesme vijoi me studimet në Fakultetin e Shkencave Humane ( ‘Paketen e Bolonjes ” 3+2 master profesional ). Pasioni për poezinë i ka lindur qysh në fëmijëri, pasion që do konkretitozohej dhe me publikimin e Vëllimit Poetik  “ Zemëruar me Apostujt  “

 

1496661_532017346895658_727380335_n

Zemëruar me Apostujt

 

Shpesh autorja shprehet :  “Çdo gjë që është shkruar është një qelizë nga jeta ime, vetëm ndjeshmëritë e mia më çojnë dorën tek pena “

Aktualisht autorja ka në përgatitje dhe dy vëllime të tjerë poetikë të cilët do e shikojnë dritën e botimit shumë shpejt.

Zamira Agalliu është e martuar dhe ka dy fëmijë, dy djem. Aktuakisht jeton dhe punon në Vlorë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s