Poezi nga Albana Subashi

  Poezi nga Albana Subashi     Guxoj..   Guxoj të çjerr me thonj cipën vulgare të hipokrizisë trashur e konturuar…. ditë-netëve meskine të pabesisë . Guxoj ….dhe shpërfill aktin e dashurisë akute ku ekstaza padurimisht shformohet në,,,,trill….! Guxoj në … Continue reading