Romani “PASSIO” i autorit Anton Gojçaj, botimi i tretë në gjuhën shqipe.

11226175_10206625047418535_2595974312361105629_n

 

Romani “PASSIO” i autorit Anton Gojçaj, botimi i tretë në gjuhën shqipe.

 

 

Dy javë pas botimit të parë në gjuhën malazeze, romani “Passio” i Anton Gojçajt përjetoi botimin e vet të tretë në gjuhën shqipe, në fakt të parin në Mal të Zi (në vitin 2004 u botua në Prishtinë, kurse më 2009 në Lezhë). Botuesi i radhës është Enti i Teksteve dhe Mjeteve Mësimore në Podgoricë. Libri ka përgatitje luksoze.

 

anton

Anton Gojçaj

 

Parathënien e ka shkruar redaktori , Dimitrov Popoviq, kurse në formë pasthëniesh janë botuar recensionet e dr. Anton Berishajt dhe Pjetër Dreshajt. Në brendinë e romanit janë vendosur disa piktura të piktorit akademik Gjelosh Gjokaj. Redaktimin gjuhësor e ka bërë Liridona Sinishtaj. Libri ka 90 faqe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s