Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë i bashkangjitet “Ditët e Letërsisë Shqipe në Michigan / Nga : Raimonda MOISIU

  Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë i bashkangjitet “Ditët e Letërsisë Shqipe në Michigan” ose ndryshe Festa letrare e shqiptarisë amerikane, organizuar nga Botuesi i Revistës “Kuvendi”  Detroit,  Shkrimtari dhe Publicisti, Pjetër Jaku .   Në datat 13-14-15 Nentor 2015   … Continue reading

Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2015” Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “URGJENCA GJUHESORE” të akademik Gjovalin Shkurtaj.

  Në prag të Panairit të Librit “Tirana 2015”  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “URGJENCA GJUHESORE” të akademik  Gjovalin Shkurtaj.     Normëshkelësit duhet të jenë të vetëdijshëm për dëmin që i shkaktojnë gjuhës shqipe Shqipja vijon të jetë nën … Continue reading

Shtëpia Botuese “EMAL” publikon librin “HISTORI ME SHKRONJA GJAKU” të Historianit me banim në SH.B.A, Rasim Bebo, redaktim dhe kopertinë të shkrimtarit Vullnet Mato dhe parathënie të Prof. Dr Eshref Ymeri.

   Shtëpia Botuese   “EMAL”  publikon librin “HISTORI ME SHKRONJA GJAKU” të  Historianit me banim në  SH.B.A, Rasim Bebo,  redaktim dhe kopertinë të shkrimtarit Vullnet Mato dhe parathënie të Prof. Dr Eshref Ymeri. Me profesorin e nderuar të historisë, zotërinë … Continue reading