Robert Aliaj proteston në rrugë kundër korrupsionit: “Do i kthehem internimit në Bruksel, si qindra mijëra shqiptarë”

Robert Aliaj proteston në rrugë kundër korrupsionit: “Do i kthehem internimit në Bruksel, si qindra mijëra shqiptarë”.     Me një gjuhë komuniste, duke dashur të ironizojë situatën aspak të mirë sipas tij, në të cilën gjendet arti dhe kultura … Continue reading

Tone Deda

                 Tone Deda       CIRRICULUM-VITAE                                                                             Emri & Mbiemri:        Tone Deda Atësia:                          Zef Datëlindja:                  26.01.1974 Vendlindja:                  Kllogjen Rrethi:                           Shkodër Vendbanimi:                Tiranë E-mail:                          tonededa@hotmail.com     Arsimi:  -Kam mbaruar shkollën e mesme … Continue reading