Panairi i Librit 2015 – Prezantimi i veprave letrare dhe promovime nga Shtëpisë Botuese ” TOENA”, dt 14 NËNTOR 2015. / Nga Irena Toçi

Panairi i Librit 2015

 Prezantimi i veprave letrare dhe promovime nga  Shtëpisë Botuese ” TOENA”, dt   14 NËNTOR 2015.

 

 

Irena Toçi

Nga Irena Toçi

 

 

 

E SHTUNË, 14 NËNTOR 2015

 

Promovime

 

Ora 1100 Promovim i romanit “Klithma e mbretëreshës Teutë”, të shkrimtares Ajmone Sumaj Salihu.

Ora 1200  Promovim i përmbledhjes me tregime Pacientja “101”, të autores Nimfa Hakani.

Ora 1300 Promovim i vëllimit me poezi “Qielli s’pranon arna”, të poetes Anila Kruti.

Ora 1600  Bashkëbisedim letrar mbi veprën e Tolstoit mes përkthyesit të mirënjohur Shpëtim Çuçka dhe lexuesve të Albanian Book Club.

Ora 1700  Promovim i librit “Rizgjimi i Arbërisë”, të autorit Sadulla Zendeli – Daja.

Ora 1800  Promovim i vëllimit me poezi “Rrugës jam”, të poetit Besnik Camaj.

 

 

Autorë në stendë:

 

1000 – Bardhyl Xhama

1100 –  Dinos Koubatis

1100 –  Ilirian Zhupa

1200 – Ajmone Sumaj Salihu

1300- Nimfa Hakani

1400 – Anila Kruti

1800 – Sadulla Zendeli- Daja

1800 – Lumturi Vladi

1800 – Ilirian Zhupa

1900 – Besnik Camaj

1900 – Fatos Kongoli

 

 

 

irena Toci

Irena Toçi

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

irena.toci@gmail.com

 

http://www.toena.com.al

Facebook: Botimet Toena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s