Poezi nga Lulash Brigja

Lulash brigja

Poezi nga Lulash Brigja

 

 

Ju që keni pushtet…?

 

Ju o njerz të pushtetshëm
që ju duket se ….
jeni zotër të tokës
Ju që drejtoni
qeveri e pushtete
Ju që mendoni vetëm për vete .
.Zoti….
ju ka dhëne pushtet ..
që të drejtoni bijte e tija .
.por jo ti lini …
të vdesin nga uria…
Cilat ligje …
të natyres keni shkelur ..?
Ju pushtetar ..
ku keni gabuar
që njerzit jane bëre ..
ujqër të tërbuar….
O njerz të pushtetshëm..
që Zoti
ju dha forcë të predikoni..
fenë ,
besimin , dashurine ..
shihni he …
Zoti ju gjykoftë..
ku e çuat njerezine…..?
Ju ..
Ju o njerz të pushtetshëm.
që shpërdoruat
besimin në Zot..
ju jeni…fajtor.
për dje dhe për sot.. ?
Ju që jeni ..
të zgjedhur të Zotit
për të drejtuar…
Ju jeni fajtor
për ata që vdesin të pa faj..
Ju do vdisni të mallkuar..?.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s