Këndvështrim për librin “Fjalor simultan me pesë gjuhë më të përdorshme” të autorit Peter Tase. – FJALOR KOMUNIKIMI DHE LEHTËSIMI… / Nga : Bilall Maliqi

  Këndvështrim për  librin “Fjalor simultan me pesë gjuhë më të përdorshme” të autorit Peter Tase.   FJALOR KOMUNIKIMI DHE LEHTËSIMI…     Nga : Bilall Maliqi     Poeti, publicisti dhe përkthyesi i njohur gjithandej trojeve shqiptare Peter Tase, këto … Continue reading

LIBËRI “BUJAR NISHANI: VLERAT PRAGMATIKE TË DIPLOMACISË PRESIDENCIALE i autorit Peter M. Tase / Nga: MUHARREM KURTI

  LIBËRI “BUJAR NISHANI: VLERAT PRAGMATIKE TË DIPLOMACISË PRESIDENCIALE  i autorit Peter M. Tase.   Nga: MUHARREM KURTI     Libri “BUJAR NISHANI: VLERAT PRAGMATIKE TË DIPLOMACISË PRESIDENCIALE :  të autorit Peter M. Tase, shkruar në formë ditari, përfshinë një përiudhë … Continue reading