Shtëpia Botuese ” ADA” publikon poemën ” Rrënjët e tokës sime” të autores Dava Nikolli dhe Redaktim & Korrektim të poetes dhe përkthyeses Vjollca Shurdha.

  Shtëpia Botuese ” ADA”  publikon poemën  ” Rrënjët e tokës sime” të autores Dava Nikolli dhe Redaktim  & Korrektim të poetes dhe përkthyeses Vjollca Shurdha.       RRËNJËT E TOKËS SIME   -POEMË-     -Autore: Dava Nikolli … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon baladat dhe ndodhitë arvanite ” Çifutja Arvanite” ” të autorit Koço Qorri dhe parathënie nga Agron Shele.

  Shtëpia Botuese ” ADA”  publikon  baladat dhe ndodhitë arvanite   ” Çifutja Arvanite” ”  të autorit  Koço Qorri  dhe  parathënie nga Agron Shele.     Autor – Koço Qorrri Balada dhe ndodhi   arvanite   – ” Çifutja Arvanite” Përgatiti … Continue reading

Anca Mihaela Bruma

  Anca Mihaela Bruma     About the Author Anca Mihaela Bruma   Educator, lecturer, performance poet, eclectic thinker, mentor with staunch multi-cultural mindset and entrepreneurial attitude, Anca Mihaela Bruma considers herself a global citizen, having lived in four continents. … Continue reading