Midis abstraksionit poetik si frymëzim dhe penelatës ngjyrë si imazh. ( Refleksion rreth Vëllimit Poetik “Ciklon” të autores Irina Hysi ) / Nga Agron Shele

  Midis abstraksionit poetik si frymëzim dhe penelatës ngjyrë  si imazh.   ( Refleksion rreth Vëllimit Poetik “Ciklon” të autores Irina Hysi )     Nga Agron Shele   Endja mes frymëzimit të thellë, intuitës poetike dhe përshfaqjes e realizimit … Continue reading