Rita Oxha, konsulente dhe korospodente në Shqipëri dhe Kosovë për gazetën online “metropolinotizie.it ” / Rita Oxha, consulente, corrispondente dal’ albania ,KOSOVO ed intorni per il Giornale online “Metropolinotizie.it”

  Rita Oxha, konsulente dhe korospodente në Shqipëri dhe Kosovë për gazetën online “metropolinotizie.it ”     http://www.centroconsulenzeinternazionali.eu/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.centroconsulenzeinternazionali.eu%2F&reauth=1     Komunikatë   Unë jam krenare t’ju njoftoj se prej disa ditësh , jam korrespondente në Tiranë, Prishtinë , Podgoricë dhe … Continue reading

ZEF MULAJ BOTON NË ITALISHT ROMANIN POLICESK, “Sguardo oltre i confini”(Vështrim përtej kufijëve) / Nga: Prof.Murat Gecaj

 ZEF MULAJ BOTON NË ITALISHT ROMANIN POLICESK,   “Sguardo oltre i confini”(Vështrim përtej kufijëve)   Nga: Prof.Murat Gecaj       1. Kohët e fundit, dr.Zef Mulaj botoi librin e katërt të tij  në gjuhen italiane, me titullin “Squadro oltre … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “Kohë e krisur” të autorit Eduart Mata dhe redaktim të poetit dhe shkrimtarit Lulaim Hajdari

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “Kohë e krisur” të autorit Eduart Mata dhe redaktim të poetit dhe shkrimtarit Lulaim Hajdari.     Titulli : Kohë e krisur Autori : Eduart Mata   Redaktoi : Lulzim Hajdari   Korrektoi … Continue reading