Kujtime të një pjesëmarrësi: LËVIZJA STUDENTORE DHE GREVA E URISË, E DHJETORIT 1990 / Nga: Ing.Artan K. Tahiri , Bruksel-Belgjikë

  Kujtime të një pjesëmarrësi:   LËVIZJA STUDENTORE DHE GREVA E URISË, E DHJETORIT 1990  Nga: Ing.Artan K. Tahiri            Bruksel-Belgjikë       1.Fillimi e demostratave studentore dhe pranimi i pluralizmit politik   Ne ate vit historik per demokracine … Continue reading

The Devil I Paid for Advice – By Jeta Vojkollari / The Reader’s Voice- Agron Shele

  The Reader’s Voice   The Devil I Paid for Advice     By Jeta Vojkollari     http://www.JetaVojkollari.com http://www.friesenpress.com/bookstore/title/119734000018904009 http://www.amazon.com/dp/B00ZARLZMU/?tag=friesenpressc-20     Agron Shele, Writer, Poet, Essayist, Belgium   The author rebels against the kind of living that is … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin me epigrame “Ditëlindja e politikës” të autorit DENILU dhe redaktim të Dorjana Sterkaj.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin   me epigrame  “Ditëlindja e politikës” të autorit DENILU dhe redaktim të Dorjana Sterkaj.     Autori : DENILU Titulli : Ditëlindja e politikës Redaktimi : Dorjana Sterkaj   Botimi i parë, 2015   … Continue reading