Shtëpia Botuese ” ADA” publikon romanin ” Dua një buzëqeshje” të autorit Rogert Blloshmi dhe redaktim të autorit Demir Gjergji.

12360035_10206777388786010_5285924386568892707_n

 

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon romanin ” Dua një buzëqeshje” të autorit Rogert Blloshmi dhe redaktim të autorit Demir Gjergji.

 

 

Titulli : Dua një buzëqeshje

Autor: Rogert Blloshmi

 

demir

Redaktor: Demir GJERGJi

 

Recensente: Alida Kasa

©-autori

 

Botues : Roland Lushi

 

Formati : 13×18

Tirazhi: 300 kopje

ISBN : 978-9928-204-38-7

 

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Shtëpia Botuese “ADA”

Adresa : Rr. Nasi Pavllo, Nr. 20

Cel : 068 22 190 16

Tiranë, dhjetor 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s