Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Ato vite rinore” të autorit ENEA ISALLARI dhe redaktim të autorit Kujtim Agalliu.

12347939_10206777372385600_6973155483028490717_n

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Ato vite rinore” të autorit ENEA ISALLARI dhe redaktim të autorit Kujtim Agalliu.

 

 

Titulli : Ato vite rinore

Autori : ENEA ISALLARI

 

 

Kujtim Agalliu

Redaktor: Kujtim Agalliu

 

©mentor isallari, 2015

Botimi i parë, 2015

ISBN: 978-9928-204-36-3

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Formati : 13.5x20cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

Tirazhi 300 kopje

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Botimet ADA

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, dhjetor 2015

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s