NATA E KRISHTLINDJEVE / Poezi nga Mimoza Çekiçi Rista

Mimoza cekici rista

Poezi nga Mimoza  Çekiçi Rista

 

 

NATA E KRISHTLINDJEVE

 

U zbukurua ndryshe bredhi i gjelbër

Degët rënduar, mbushur me dëshira

Ëndrrat, lutjet dhe puthjet janë atje,

Dhuratë për ty nga unë më e mira.

 

Nata e Natalies yjet po i bën kordele.

Ëngjëj pa fund vallzojnë rreth pemës

E bredhi jam unë e tëra përkëdhelje

shtri dorën e merre këtë zemër.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s