Përsiatje politike dhe organizative: KONTRIBUT INTELEKTUAL PËR INTEGRITETIN DHE UNITETIN E KOSOVËS / Nga Brahim (Ibish) AVDYLI:

  Përsiatje politike dhe organizative:   KONTRIBUT INTELEKTUAL PËR INTEGRITETIN DHE UNITETIN E KOSOVËS   Nga Brahim (Ibish) AVDYLI:   Si gjithëherë, më përcollën disa pengesa, por vendosa që t`a botoj këtë shkrim, të ndryshuar disa herë radhazi, para vitit … Continue reading