Fr. Kalaj’s speech was electrifying–a great speech with a great northern Albanian accent! / Fjalimi Fr. Kalaj ishte elektrizues – një prezantim i madh me një theks të madh verior të Shqipërisë

Joseph DioGuardi

Joe DioGuardi  

 

Fr. Kalaj’s speech was electrifying–a great speech with a great northern Albanian accent!  

Fjalimi Fr. Kalaj ishte elektrizues – një prezantim i madh me një theks të madh verior të Shqipërisë!

 

 

Click to read:

 

Te nderuar,
Me 18 Tetor, dega e Michiganit e Liges Qytetare Shqiptaro-Amerikane organizoi nje darke festive me mbi 500 pjesemarres ne Kishen Katolike Shqiptare te Shen Palit ne Rochester Hills per nder te ditelindjes se 65-te te Keshilltares per Ceshtje te Ballkanit Shirley Cloyes DioGuardi, te ditelindjes se 75-te te Kryetarit Joe DioGuardi, si dhe 25 vjetorit te Liges Qytetare.

 

Ju tanime e keni pare videon 10-minutesh me nje permbledhje te kesaj ngjarje. Fjalimi i At Fred Kalajt ne kete ngjarje historike eshte ne kete email qe eshte i gjashti nga tete emailat ne vijim qe do t’ua dergojme ne javet ne vijim. Ju lutem klikoni ketu per te degjuar fjalimin e At Fred Kalajt, i cili eshte edhe prift i Kishes Katolike Shqiptare te Shen Palit. 

 

Nderkohe, si shenje mirenjohjeje per te arriturat e Liges Qytetare per mbi nje qerek shekulli tani, ju lutem vizitojeni faqen tone ne internet www.aacl.com dhe anetaresohuni ne organizaten tone duke paguar anetaresine per vitin 2016 qofte permes formularit te shypur apo online permes PayPal.

 

Gjithe te mirat, 
Joe DioGuardi                             Shirley Cloyes DioGuardi    
  President                           Këshilltare për Çështje të Ballkanit

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s