Mini-fragment nga romani ” 193-kafazet! ” të autorit Rezart Palluqi

rezart-241x200

 

Mini-fragment nga romani ” 193 – kafazet! ” të autorit Rezart Palluqi

 

 

Do të më ndihmosh?
– Je ti që ajo duhet të më ndihmosh!
– Mos u harbo. Do të kontaktoj me tim atë dhe do t’i lutem që të nisë menjëherë një hetim.
– Ju, bija e ish shefit të Sigurimit kërkoni ndihmën time?!
– Dua të më hapësh zemrën. Kam ndër mend që tezën ta bazoj në të kaluarën tënde. Duke m’u hapur mua, ti vret me një gur dy zogj: shkarkon vrerin e së kaluarës dhe krijon shanse të mëdha për të zbuluar babanë e humbur.
Zhaneta e mbështeti shpatullën e saj lakuriqe mbas ijëve të mia. Për pak sa s’më ra të fikët kur ndjeva dorën e saj të më mbërthente nofullat fort, të më puthte buzët dhe më pas të më godiste nja dhjetë herë me shuplaka.
E mbërtheva për fyti. Pas disa sekondash e tërhoqa fort prej flokësh, ia ngrita kokën e shtrirë në jastëk, në ajër, duke e tërhequr vetëm prej flokëve të shkurtër. Koka e saj, ashtu e
ngritur në ajër, m’u duk si një rrjetë me qepë. Nuk bëri për- pjekje. Lëshoi vetëm një krrokamë rënkimi dhe më nxiti të vazhdoja.
– Nuk ke frikë se të vras?
– Jo!
-Sijo?
Zhaneta bëri të pamundurën ta ndrydhte dhimbjen, të
mos e humbiste buzëqeshjen e egër që ia kishte rrafshuar fytyrën.
– Për dy fakte, – vazhdoi me nofulla të shtrembëruara. – Një: penisin e ke të ngrehur. Dy: ma ke nevojën për të gjetur babanë.

 

 

rezart palluqi 1

Rezart Palluqi

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s