BUZЁQESHJA NЁ MELODINЁ E PRITJES ( Selvete Abdullahu:” Baladë e heshtur”,Botoi SHB,“Beqir Musliu”, 2015. fq. 74 ) / Nga Nexhat Rexha

  BUZЁQESHJA NЁ MELODINЁ E PRITJES   Selvete Abdullahu:” Baladë e heshtur”,Botoi SHB,“Beqir Musliu”, 2015. fq. 74     Nga Nexhat Rexha   Gjuha dhe komunikimi në përditshmërinë njerëzore kanë artikuluar tiparet e brendshme të njeriut preokupues, me të ndodhurat e … Continue reading

Poems by Eftichia Kapardeli

Poems by Eftichia Kapardeli     ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΥΛΛΑ   Σε ένα κομμάτι ουρανού σφράγισα τα χείλη το χώμα το βότσαλο ενθύμια κράτησα σε ένα μικρό κουτί   ***   Χρυσάφι και φως σπέρνω φλόγες γεννιούνται σε σε κέρινα πουλιά ζωές … Continue reading