Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “URTËSI,TRIMËRI, po dhe HUMOR e SHAKA VLONJATE” të autorit Luan Kaman Çipi.

  Shtëpia Botuese “ADA”  publikon librin “URTËSI,TRIMËRI, po dhe HUMOR e SHAKA VLONJATE” të autorit Luan Kaman Çipi.     Titulli:URTËSI,TRIMËRI, po dhe HUMOR e SHAKA VLONJATE Autori: Luan Kaman Çipi   BOTUES: Roland Lushi REDAKTORE: Arta van der Wouden KORREKTOR: … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Folenë e ëndrrave kërkoj” të autores Sadbere Gagica Spahija dhe recesent Prof.dr. sc. Faik Shkodra.

    Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “Folenë e ëndrrave kërkoj” të autores Sadbere Gagica Spahija dhe recesent Prof.dr. sc. Faik Shkodra.     Titulli i librit : Folenë e ëndrrave kërkoj   Autore : Sadbere Gagica Spahija   … Continue reading