Luan Maloku

  Luan Maloku   Luan Maloku lindi më 1954 në fshatin Miratoc, komuna e Preshevës. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, gjimnazin në Preshevë e në Kamenicë. Studimet i vazhdoi  në Universitetin e Tetovës, drejtimi Letërsi dhe Gjuhë shqipe. Me shkrime … Continue reading