Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Nr -179 të Revistës “OBELISK” / Botues: Roland Lushi

 

12670325_10207051854807489_1025272495919615689_n

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Nr -179 të Revistës “OBELISK” 

 

Obelisk 179
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti IX-të i botimit – Nr.179
JANAR 2016
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE

 

 

Roland-Lushi

Botues: Roland Lushi

 

Adresa e redaksisë:
Rruga Nasi Pavllo Nr.20, Tirane
tel: +355 450 5312
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në e-mail:
rlushi@yahoo.it

Nr. llog. Tirana Bank
Lekë: 0130-260249-001
IBAN – AL12 2061 1035 0000 1302 6024 9001
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tel: +355 4 450 53 12
Tiranë 2016
Tirazhi: 500 copë

Obelisk 179
-Viti i KADARESË
– Çmimet “ OBELISK” 2015


– Çensura kërcënon botimet.
Agjencia e ISBN la një muaj pa punë botuesit.
nga Flamur Tajari
– Madhështia dhe thjeshtësia e të qënit femër në veprën “Këngët e Milosaos” të Jeronim de Radës nga ERGET CENOLLI
– Daja i shoqes sime
nga EDUARD KONICA
– Satirë nga ARMIR SHKURTI
– Semper idem… nga XHEK LONDON
– Cikël poetik nga DEMIR GJERGJI
– Njeriu vesh nga ARLIND FARIZI
– Konstandini nga KOÇO QORRI
– Për librin Moda e Varfërisë të autorit Konstandin Dhamo
nga SHEFKI KARADAKU
– Ëndrra në parajsë
nga MERITA BAJRAKTARI JANUZI
– Këndi i përkthimit:
PAOLO SILENZIARIO
FRIEDRICH HÖLDERLIN
JACQUES PRÉVERT
ALDA MERINI
NAZIM HIKMET
FORUGH FARROKHZAD
Përkthime nga EDLIRA JORGJI DOKO
Poezi nga:
LIRI BIMI
BESNIK BEDOLLAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s