ZHGËNJIM, PËR NJË DEKORATË!?… (Vetëm për ata, ata që kanë kohë, dëshirë dhe mirëkuptim, për të lexuar) / Nga: Iliriana Sulkuqi-Nju Jork

   ZHGËNJIM, PËR NJË DEKORATË!?… (Vetëm për ata, ata që kanë kohë, dëshirë dhe mirëkuptim, për të lexuar)     Nga: Iliriana Sulkuqi-Nju Jork   Mund të jem e gabuar në mendimin tim, miq të dashur. Në qofsha, do t’ju … Continue reading