Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Antologjinë “100 – poetë për dashurinë” / Përgatiti : Roland Lushi

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Antologjinë  “100 – poetë për dashurinë”

 

 

Roland-Lushi

Përgatiti : Roland Lushi

 

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon antologjinë  “100 – poetë për dashurinë” me lirika shqiptare dhe botërore. Ky botim i vitit të katërt përkon me Ditën e 14- Shkurtit, ditës së Shën Valentinit.  

 

 

12647474_10207070877483044_6999428984990188758_n

100-poetë për dashurinë

 

Shtëpia Botuese “ADA”  këtë vit ka projekte të shumta, të cilat edhe me mbështetjen e autorëve, të organizojë dhe bëjë realitet  festa të bukura të librit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s