Publikohet Nr 6 i Revistës Letrare “Qëndresa” i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks”, Preshevë.

  Publikohet Nr 6 i Revistës Letrare “Qëndresa” i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks”,  Preshevë.     Doli nga shtypi numri i gjashtë i revistës letrare “Qëndresa”, nga Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” Preshevë. Sipas themeluesit dhe kryeredaktorit të revistës, shkrimtarit Bilall Maliqi, revista … Continue reading

SHQIPTARIA NJË DITË DO TA KORRIGJOJË PSHERËTIMËN E VET, MES TRADHTISË DHE ROBËRISË, PËR TË BËRË MEKANIZMIN MBROJTËS DREJTË BETEJAVE TË REJA, PËR T’I THËNË BOTËS SUPERFUQI: JU KENI NUMËR, POR JO DIJE E URTI, MË SHUMË SE TË TJERËT. / Nga Rami Kamberi

  SHQIPTARIA NJË DITË DO TA KORRIGJOJË PSHERËTIMËN E VET, MES TRADHTISË DHE ROBËRISË, PËR TË BËRË MEKANIZMIN MBROJTËS DREJTË BETEJAVE TË REJA, PËR T’I THËNË BOTËS SUPERFUQI: JU KENI NUMËR, POR JO DIJE E URTI, MË SHUMË SE TË … Continue reading