ERMIRA BABAMUSTA, BASHKATDHETARJA QË NA NDERON DHE NA BËN TË NDJEHEMI KRENARË PËR TË… / Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

ERMIRA BABAMUSTA, BASHKATDHETARJA QË NA NDERON DHE NA BËN TË NDJEHEMI KRENARË PËR TË…   Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues     Ermira Babamusta   Përmes shtypit dhe valëve të televizioneve shqiptare, mësuam lajmin e gëzuar, se zj.Ermira Babamusta … Continue reading

Musine Kokalari

  Musine Kokalari   Musine Kokalari lindi më 10 shkurt të vitit 1917, në Adale, të Turqisë. Në vitin 1921, familja e saj kthehet në Shqipëri dhe vendoset në Gjirokastër, ku Musineja kreu shkollën fillore. Nëntë vjet më vonë, familja … Continue reading