ÇDO VITË NE FESTOJMË / Poezi nga Valbona Jolla Hani

Valbona Hani

Poezi nga Valbona Jolla Hani

 

 

ÇDO VITË NE FESTOJMË

 

Çdo vitë ne festojmë së bashku…
Ditën kur u pam me synë e zjarrit.
Ata sy larguan dimrin që fshihej nga flakët,
Ndezën zjarrin, shkrin nga tupi dhe akullin.

Do festojmë çdo vitë heart emoticon Shën Valentin♥
Atë ditë ne përqafuam ëndrrat e liraaa…
Ngjallëm epshin: trupi fliste me gjuhën e tij,
Ekspozuar heshtjen,puthur lëkurën e brisht.

Do festojmë së bashku,larg teje s’mund të rri
Me shigjet prej ëndrre goditur thellë në shpirt.
Atë ç’ast më solle pranverën,të vetmen stinë,
Puthur buzën, mbedhur nektarin e luleve që mbin.

Do festojmë së bashku,ditën e të dashuruarve
Dashuri ndjenjë sublime që buron nga gjoksi i Zotit.
Do t’futem në gjysmën e zemrës tënde që më përket,
Unë jam dhe do mbetem gjithmonë, shpirti yt i vetëm!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s