Poezi nga Fleta Satka

 

fleta satka

Poezi nga Fleta Satka

 

 

***

 

Nuk dashurojmë, atëherë kur duhet

Dhe jetojmë gjithë jetën, në pikëllim

Dhe ndoshta është tepër vonë

Atëherë, kur njohim dashurinë!

 

Dhe nisën të shkruajnë vargje

Në poezi, të qara me lot

U bë mit,nëpër filma dashuria

Sa në realitet nuk mund’ ta gjejë dot’

 

Le të njohim, se jeta s’ është film

Ndaj’ lot në sytë e tua, mos mbaj

Të harrojmë Romeo dhe Zhulieta

E vazhdojmë jetën me rregullat e saj!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s