NJË MONUMENT POETIK PËR DASHURINË – Për albumin poetik “100 poetë për dashurinë” përgatitur nga ROLAND LUSHI / Nga VASIL TABAKU

NJË MONUMENT POETIK PËR DASHURINË Për albumin poetik “100 poetë për dashurinë” përgatitur nga ROLAND LUSHI     Nga VASIL TABAKU   Nën kujdesin dhe punën e mrekullueshme dhe pasionante të botuesit dhe studiuesit Roland LUSHI, shtëpia botuese” ADA” hodhi … Continue reading

Vëllimi poetik “Vala e solli nimfë”, personifikimi i poetit lirik. ( Poezia e Fehmi Berishës: Mendimi filozofik për dashurinë dhe jetën. ) / Nga Fatime Kulli

Vëllimi poetik “Vala e solli nimfë”, personifikimi i poetit lirik. ( Poezia e Fehmi Berishës: Mendimi filozofik për dashurinë dhe jetën. )      Nga Fatime Kulli   Vëllimi me poezi “Vala e solli nimfë” i autorit Fehmi Berisha përmban … Continue reading