Poezi nga Vjollca Tiku Pasku

Poezi nga Vjollca Tiku Pasku     SONET TRËNDAFILOR   Ah, ç’petale mollëze hënore, ky trëndafil, rënë nga rubini i qiellit, ç’hijeshi madhështore, derdhur, nga limfa hyjnore, në fije tokësore. Era përkund, përkëdheljen e lëmuar, engjëjt ndezin me puthje, dritëzat, … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Buzëqeshje… “ të autorit Ymer Elezi dhe redaktim e parathënie të autorit Demir Gjergji.

    Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik  “Buzëqeshje… “ të autorit Ymer Elezi  dhe redaktim e parathënie të autorit Demir Gjergji.   Titulli : Buzëqeshje… Autori : Ymer Elezi Redaktor: Demir Gjergji © autori, 2016 Botimi i parë, 2016 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Liri e Brishtë “ të autorit Sokol Hoda dhe redaktim të autorit Lulzim Hajdari.

    Shtëpia Botuese “ADA” publikon  vëllimin poetik “Liri e Brishtë “ të autorit Sokol Hoda dhe redaktim të autorit Lulzim Hajdari.   Titulli: Liri e Brishtë Autor: Sokol Hoda Redaktoi: Lulzim Hajdari Reçensen: Andrin Shehu Kopertina: Rrahamn Hyseni CIP … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Lisat e fjalës… të autorit Basir Bushkashi.

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon  vëllimin poetik “Lisat e fjalës… të autorit Basir Bushkashi.     Falenderim! Falenderoj miqtë e mi: Shemsi Ballabani dhe Hilmi Bushi, për fisnikërinë shpirtërore, që bënë të mundur daljen në dritë të këtij vëllimi poetik. … Continue reading