Sy të shqyer / Nga : Fatbardha Sulaj

 

Sy të shqyer

 

 

Fatbardha sulaj

Nga : Fatbardha Sulaj

 

 

…Hyri pa pritur me një ego të çalë brenda vehtes, ose me një mendje pa mendje që gjason me një valixhe boshe.Po me një “valixhe” të vjetëruar ende pa kaluar koha.

Sa keq,  ishte zhgënjimi i një brezi që duhej të shihte larg shumë larg, që duhej të kapercente limitet, rrethet vicioze, vizionet  pasiguritë pa menduar asgjë,për një New Life. Por jo nuk kish ndodhur ky evolucion.

Asgjë nuk kishte ndodhur, vetëm e ecura nëpermjet një suporti të padukshem.

Sytë e stërmëdhenjë gati në të shqyer të jepnin ndjesinë që kish nevojë të shikonte, kishte nevojë të perpinte cdo gjë për sprapthi pasi e mbara qe ndalur në kthinat e mendjes sapo ishte endur në një rrugë kalimtarësh.

Sy të stërmëdhenjë,  e pastaj, nuk është koha e detajit, mendoj që është koha e zhurmës pa shkak, për atribute, kohë për t’u targetuar.

“Kohë për t’u zhveshur”

Asnjë dyshim sytë janë të zhveshur madje përtej lakuriqësisë ata dalin e pështjellohen në delire trupash të veshur, në mendje që ecin me euforine e një “show street”.

E di që do të shqetësojnë sytë e stërmedhenjë.

Sy të etur por që e shuajnë etjen vetem me kapacitetin e mendimit të tyre, asgjë me shumë, këta lloj sysh thyhen nga e vërteta dhe fshihen nga përballja.

Mos lejoni të depërtoheni nga sy të shqyer, që përmes jush duan të jenë te suksesshëm.

Madje vëzhgojini teksa largohen prej jush, sigurisht sytë e shqyer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s