Refleksion për “Këngët e Serafina Topisë” – Shkëputur nga MeArteka / Nga : Majlinda Nana Rama

Refleksion për “Këngët e Serafina Topisë”  Shkëputur nga MeArteka http://www.mearteka.net/kritike/refleksion-per-kenget-e-serafina-topise-majlinda-nana-rama/     Nga :  Majlinda Nana Rama     Një analizë e realizuar mjeshtrisht nga  shkrimtarja, studiuesja  nga Fieri, Majlinda Nana Rama, një autore librash  si dhe studime. Autore e … Continue reading