Poesie di Anna Costa

Poesie di Anna Costa     ***   Il cuore sanguina proseliti malinconici gocce dense amalgamo fango nei pugni stretti . Per la tua mania di inseguire nuove farfalle nuovi girasoli nuovi boccioli da accarezzare . La pazienza supera il … Continue reading

Liga Qytetare Shqiptaro Amerikane do të krijojë një lidhje të fortë, duke ndikuar në Kongresin e SHBA dhe në Bundestag. – Nga Shirley Cloyes DioGuardi / Përkthyer në Shqip nga Mire Marku – Rugova.

Liga Qytetare Shqiptaro Amerikane do të krijojë një lidhje të fortë, duke ndikuar në Kongresin e SHBA dhe në Bundestag.   Nga Shirley Cloyes DioGuardi   Universiteti Teknik i Berlinit Mars 20, 2016     Joe dhe Shirley ulur në … Continue reading