Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “Tradhti të bardha” të autorit Hekuran Miraka dhe redaktim e parathënie të autorit Demir Gjergji.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik “Tradhti të bardha” të autorit Hekuran Miraka  dhe redaktim e parathënie të autorit Demir Gjergji.     Titulli: Tradhti të bardha Autor: Hekuran Miraka Redaktor: Demir Gjergji   Botues: Roland Lushi   … Continue reading