Publikohet libri ” Ikonë” i Prof. Tyran Prizren Spahiu.

 

13051670_1697173843872051_8553658505283694292_n

Publikohet libri ” Ikonë” i Prof. Tyran Prizren Spahiu.

 

Prof. Tyran Prizren Spahiu publikon librin e tij ” IKONË” . Ky libër vjen në formë poetike dhe u është përkushtuar personaliteteve të letërsisë shqiptare në vite.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s