Në 80-vjetorin e lindjes: KOLË TAHIRI: PEDAGOGU, PSIKOLOGU DHE VEPRIMTARI I SHQUAR I ARSIMIT TONË KOMBËTAR / Nga: Prof.Murat Gecaj: sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë

Në 80-vjetorin e lindjes: KOLË TAHIRI: PEDAGOGU, PSIKOLOGU DHE VEPRIMTARI I SHQUAR I ARSIMIT TONË KOMBËTAR   Nga: Prof.Murat Gecaj: sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë     Prof. Kolë Tahiri 1.   Në përgjithësi, kur njeriu … Continue reading

Poezi nga Zyba Hysa

  Poezi nga Zyba Hysa     MOTIV…   Të dashurosh të pamundurën, Të luftohet… për një mundësi! S’kam, ku të gjej më të bukurën Fjalë, të vesh ndjenjën dashuri! Gabohen kur e quajnë lule fushe, E ngatërrojnë me qejfe … Continue reading