Intersektime inteligjente të poetikës së mendimit dhe asaj të botës shqiptare. ( Parathënia e Vëllimit poetik “Nesër do të jemi më të mirë” të autorit Dhimitër Nica ) / Nga: Fatmir Minguli

Intersektime inteligjente të poetikës së mendimit dhe asaj të botës shqiptare. ( Parathënia e Vëllimit poetik “Nesër do të jemi më të mirë” të autorit Dhimitër Nica )      Nga: Fatmir Minguli     “Është një spetakël më i madh … Continue reading