Poezi nga Donikë Rrethaj

  Poezi nga Donikë Rrethaj     AT’HERË….   Nji ditë kur trupi jonë do jet thjesht i shpërbam n’ajër.. shpirt i puthun me grimcat e mbetna nga nji jet, at’herë………….gjithçka ka nji histori, fillimi,fundi. Nji ditë kur sytë shikjojnë … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me epigrame “Instikt është seksi jo tradhëtia” të autorit DENILU dhe parathënie nga (Hamdi) Erjon Muça.

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me epigrame “Instikt është seksi jo tradhëtia” të autorit DENILU dhe parathënie nga (Hamdi) Erjon Muça.     Autori : DENILU Titulli : Instikt është seksi jo tradhëtia Redaktimi : Dorjana Sterkaj Botimi i parë, 2016 … Continue reading