Lidhja e Shkrimtarëve Kosovë në bashkëpunim me Lidhjen e Shkrimtarëve – Dega Kukës organizojnë eventin “ Drini poetik” në Pallatin e Kulturës “ Hasan Prishtina” në Kukës. / Nga Lulzim Hajdari

13343067_1335298176499944_1151659505626971595_n

 

Lidhja e Shkrimtarëve Kosovë në bashkëpunim me Lidhjen e Shkrimtarëve – Dega Kukës organizojnë eventin “ Drini poetik” në Pallatin  e Kulturës “ Hasan Prishtina” në Kukës.

 

Nga Lulzim Hajdari

 

 

Kukësi dhe kuksianët në bashkëpunim me Bashkinë e Qytetit mirëpresin poetët dhe shkrimtarët nga mbarë trevat shqiptare në dt 10 Qershor, ora 18-00 në pallatin e Kulturës “ Hasan Prishtina” në qytetin e Kukësit.  Ky event i pëvitshëm organizohet falë bashkëpunimit të Lidhjes së  Shkrimtarëve Kosovë me Lidhjen e Shkrimtarëve- Dega Kukës dhe zhvillon në këtë qytet orët letrare ” Valët e Drinit”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s