Panairi i Librit ” Prishtinë- 2016 ” : Shtëpia Botuese ” Toena” promovon romanin “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen dhe përkthim nga Amantia Kapo / Nga Irena Toçi

Ftesa E bukura e te zotit

 

Ftesë : 

 

Shtëpia Botuese ” Toena” promovon romanin  “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen dhe përkthim nga Amantia Kapo

 

 

Ju ftojmë në promovimin e romanit  “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen me praninë e përkthyeses Amantia Kapo

 

E premte, 10 qershor, ora 14.00

 

Panairi i Librit, Prishtinë

 

 

 

irena Toci

Irena Toçi

Drejtore e Përgjithshme

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P. 1420

Tirane – Albania

Tel. ++355 422 40 116

Fax  ++355 422 40 117

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s