PENTASI B UNIVERSAL INSPIRATIONAL POET 2016 (A Large Golden Framed PB Unity Wall Photos) Awarded to Johnnie B. Hughes )

 

PENTASI B UNIVERSAL INSPIRATIONAL POET 2016 (A Large Golden Framed PB Unity Wall Photos) Awarded to Johnnie B. Hughes )

 

 

PENTASI B GHANA AWARDING (Part 5)

ღ ☼¸¸.•*¨*•♫♪ + ∞ α

 

 

 

Komuna “ MALISHEVË , në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë Rini dhe Sport organizon Konkursin Letrar për nder të dt 16 Qershor, Ditës së çlirimit dhe dëshomrëve të Malishevës. / Nga: Izet Shala

      Komuna  “ MALISHEVË , në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë Rini dhe Sport  organizon Konkursin Letrar për nder të dt 16 Qershor, Ditës së çlirimit dhe  dëshomrëve të Malishevës.     Ftoheni të merrni pjesë në ORË … Continue reading

Poesie di Anna Costa

  Poesie di Anna Costa     ALI DI FARFALLA   Ali di farfalla sulle ciglia spolverate di mascara, ingabbiano lo sguardo dell’anima. Fa bella la luna con gli ombretti colorati . Coltivando l’azzurro di un principe innamorato. Imperante , … Continue reading