Shtëpia Botuese ATUNIS publikon librin “Vështrime” të autorit Bilall Maliqi dhe redaktim te Prof. Dr Fatmir Sulejmani.

 

13450185_1274957092533210_6137428398628315307_n

 

Shtëpia Botuese  ATUNIS  publikon librin “Vështrime” të autorit Bilall Maliqi dhe redaktim të Prof. Dr Fatmir Sulejmani.

 

 

Autor:  Bilall Maliqi

Titulli Librit : Vështrime ( Ese dhe kritika letrare)

Redaktor: Fatmir Sulejmani

Lektor:  Xhemaludin Rexhepi

 

Falenderim i veçantë  për Myftininë e Luginës  Preshevë me kryetar, Fikret  Ef.  Limani, për ndihmën e pjesëshme  financiare për botimin e këtij libri.

 

 

bilall

Autori: Bilall Maliqi

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s