Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Pikturë e pastolisur” të poetes Fatmira Loci dhe redaktim të autorit Xhelal Ademi.

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Pikturë e pastolisur”  të  poetes Fatmira Loci dhe redaktim të autorit Xhelal Ademi.     Autore : Fatmira Loci Titulli : Pikturë e pastolisur Redaktor: Xhelal Ademi Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-204 94-3 … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Shën Vetmia” të poetes Liljana Furrxhiu dhe redaktim të autorit Petrit Ruka.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Shën Vetmia” të  poetes Liljana Furrxhiu dhe redaktim të autorit Petrit Ruka.     Titulli i librit: Shën Vetmia Autor: Liljana Furrxhiu Redaktor: Petrit Ruka Korektor letrar: Ndue Lazri © 2016 Liljana Furrxhiu. Të … Continue reading