Doli në qarkullim Revista e re “Periskop Letrar” / Nga Fatmir Minguli

 

13516562_1224549220940885_9121885240464809092_n

Doli në qarkullim Revista e re “Periskop Letrar”

 

 

Nga Fatmir Minguli

 

Doli në qarkullim Revista e re  “Periskop Letrar”, numuri i parë,  botim i Shtëpisë Botuese “2m printing” Durrës.  Revista gjendet në librarine e ” 2m printing 9,  ish Toena), librari “Dyrrah” dhe tek library Agim Memko.

Në këtë numër  jana përfaqësuar me prozë autrët: Mark Brunga, Doranin Agalliu, Agim Bajrami, Shefik Myftiu, Pjetër Cara, Ilir Paja, Erjon Muca, me poezi;  Piro Minguli, Shahin Ibrahimi, Gjergj Nikolla,, Xhemile Adili, Manushaqe Toromani. Doranin Agalliu, Jokida Mati, Mimoza Berisha, Dhimitër Nica. Artikujt  e tjerë janë shkruar nga Indrit Nina, president i forumit Durrsak, nga Shpend Topollaj, Brolin Dakoli dhe Fatmir Minguli.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s