Poesie di Anna Costa

  Poesie di Anna Costa     GIOVINEZZA DI FIELE   Coperta di insulti , la panchina verde arrugginita, un pigolio quasi incessante il gocciolio che colava dalla fronte , devastata da caldo e ansia. Respiravo a grande boccate, non … Continue reading

Shtëpia Botuese “ ADA” publikon librin “Zërat e së ardhmes” të dy vajzave të vogla nga Vushtria, Kosovë, SaraYmeri dhe Anisa Ymeri, të redaktuar nga autori Lulzim Hajdari.

    Shtëpia Botuese “ ADA” publikon librin “Zërat e së ardhmes” të dy vajzave të vogla nga Vushtria,  Kosovë, SaraYmeri dhe Anisa Ymeri, të redaktuar nga autori Lulzim Hajdari.     Autore: SaraYmeri, Anisa Ymeri Titulli : Zërat e … Continue reading

Shtëpia Botuese “3 zen”, Prishtinë publikon vëllimin poetik “TI, QINDVJETËSH” të autores Vjollca Ajasllari-Koni .

  Shtëpia Botuese “3 zen”,  Prishtinë publikon vëllimin poetik  “TI, QINDVJETËSH” të autores Vjollca Ajasllari-Koni .     “TI, QINDVJETËSH” është titulli i më i ri i librit me poezi të autores Vjollca Ajasllari-Koni.  Autorja vjen me botimin e tretë … Continue reading

Shtëpia Botuese “3 zen” Prishtinë publikon vëllimin poetik “Shpresë e përlotur” të autorit Hysen Grajçevci.

  Shtëpia Botuese “3 zen”  Prishtinë publikon vëllimin poetik “Shpresë e përlotur” të autorit Hysen Grajçevci.   Titulli : Shpresë e përlotur Autor: Hysen Grajçevci. Redaktor: Agron Shele Lektor: Sadik Bicaj. Recenzent: Xheladin A. Çitaku. Dizajni: Fatmir Grajçevci. Shtëpia Botuese: … Continue reading