Pelegrin – Poezi nga Roula Triandafilou / Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

13669673_1263894566961515_1228746448257663255_n

Poezi nga Roula Triandafilou

 

 

Pelegrin

 

Buzëve ngjyrë violë, puthja drithëron
Zogjëmbël, këngëtar, mbi gjoks ngritur foletë
Sybukur, të hetojnë
Flokbjond, supesh rëzuar
E bukur, porsi dashuri e vërtetë
Dhe unë pelegrin, në vendthin e bekuar!

 

 

Vasil cuklla

Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s