Poezi nga Tasos Livadhitis / Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

13731747_1264363276914644_459599705661600029_n

Poezi nga Tasos Livadhitis

 

Më pe në sy,
aherë të putha.
Të putha për gjithë
vitet
që do të shkojnë,
për gjithë shpresat
që do humbojnë
të putha
dhe përmbi veten të vura…

 

 

Vasil cuklla

Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s