Jeta… / Poezi nga Marjeta Shatro

 

10309512_788556414517650_4258646343985521526_n

Poezi nga Marjeta Shatro

 

 

Jeta…

 

Jeta është e shkurtër!

Hap shpirtin parfumeve  natyrë!

Endet!

Drejt shpresës, dashurive !

Sa njerëz kanë ikur, e të tjerë në radhë vijnë!

Në pritje të dëshirave  të panumërta,

Për të sfiduar ashpërsinë e kësaj bote

… dhe dashurinë të këndojë ndër buzë!

Pastaj ikën pa keqardhje.

Falja, zemrën tënde natës së përjetshme!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s